Job & Karriere

Vi sætter vores præg på fremtidens ældrepleje – vil du være med?

Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe vores borger, i et aktivt og meningsfyldt liv? Som medarbejder hos os kan du se frem til en meningsfuld arbejdsdag, med mange spændende udfordringer, hvor to dage aldrig er ens. Vi tilbyder:

  • Faglig udvikling: En spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer.
  • Arbejdsmiljø: En arbejdsplads hvor trivsel og et godt arbejdsmiljø vægtes højt og personlige relationer sættes højst på dagsorden.
  • Kollegaer: Kompetente og engagerende kolleger, der tager ansvar for både kvalitet og udviklingstiltag.
  • Indflydelse: En arbejdsplads hvor du vil få medansvar og medindflydelse.
  • Løn: Løn efter overenskomst.

Alle ansatte hos DFS Plus er uddannede og erfarne medarbejdere, der har valgt netop dette job, fordi de elsker at arbejde med mennesker.

Et godt arbejdsklima, hvor medarbejderne føler sig værdsatte.

Hos DFS Plus tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at udvikle sine faglige og personlige kompetencer. Vi lægger stor vægt på at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere trives og har lyst til at arbejde.

Vores kollegaer i DFS Plus er kompetente, engagerede og har gode personlige indbyrdes relationer. De tager ansvar for kvaliteten af det arbejde de udfører, og der bliver sat pris på nye initiativer og forslag til udvikling og forbedring. Her får du medansvar og medindflydelse på din arbejdsplads.

Hverdagen hos os er spændende, sjov, nærværende og hyggelig. Det skaber glade medarbejdere. Og det mærkes hos borgerne.

Har du lyst til at arbejde hos os? Så send en uopfordret ansøgning.

Hvis vi vækker din nysgerrighed, og du har lyst til at være en af hverdagens helte hos DFS Plus, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på e-mail job@dfs-plus.com.

Vi er som ingen andre i branchen. Her er masser af fleksibilitet, spændende udfordringer, god stemning og fantastiske kolleger. Det vil vi gerne dele med kommende nye medarbejdere. Det skal simpelthen opleves, at arbejdstiden kan være så fantastisk!
Izabela Prejs, Direktør